Verstandig investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed? Wellicht heeft u hierover nagedacht of dit overwogen. Investeren in bedrijfspanden en/of woningen is een veilig en rendabel alternatief voor beleggen op de beurs.

Als investeerder heeft u de zekerheid van bezit en profiteert u van de toenemende vraag naar woonruimte. Investeren in vastgoed brengt enkele voordelen met zich mee. Als eerste biedt het een stabiel inkomen.

De huur wordt contractueel vastgelegd en maandelijks betaald. Door deze jaarlijks te indexeren en te verhogen kunt u zich beschermen tegen inflatie. Als tweede biedt het een goed rendement.

Door slim te kopen, kan het gemiddelde rendement 8% per jaar bedragen. Daarnaast kunt u van de waardestijging van het pand op de lange termijn en gunstige belastingvoordelen in BOX3. Investeren in vastgoed is een rendabel alternatief voor sparen of beleggen op de beurs.

Wanneer u overweegt om in vastgoed te investeren, is het belangrijk om te weten wat de kansen en risico’s zijn. Derick informeert u graag over de kansen en mogelijkheden die u als investeerder heeft.

Related Post